Wees LoyaaL, koop LoyaaL!

Verras jezelf of iemand anders met een Rokade cadeaupakket met € 4,- voordeel.

 

Wie verras jij met een origineel Rokade cadeaupakket? Dit jaar geen grote feesten, bijeenkomsten en diners met vrienden en familie. We zijn genoodzaakt de feestdagen wat kleiner te vieren, gewoon thuis. Het is wat het is. Maar dat betekent niet dat we stil gaan zitten!

 

De winkeliers van Winkelcentrum Rokade hebben de handen ‘figuurlijk’ ineengeslagen en 3 gevarieerde kerstpakketten ontwikkeld. Voor iedereen een passend pakketje.

 

Wij zorgen dat de pakketten worden samengesteld, feestelijk worden ingepakt en bij jou (of degene die je wilt verrassen) thuis worden afgeleverd*. Besteld? Dan ontvang je automatisch een betaalverzoek.

 

Per pakket ontvangt u € 4,- voordeel. Bijvoorbeeld: Pakket A kost € 24,99 en heeft een waarde van € 28,99.

 

*Bezorgingen worden gedaan binnen de volgende postcode gebieden: 3553, 3554, 3552. Overige postcodes in overleg.

 

Welk pakket kies jij?

 

A: VERWENPAKKET - ‘’Even een momentje voor jezelf’’.

 

Met een ontspannend gezichtsmasker van de Kruidvat lees je het Happinez magazine van Vivant terwijl je een kop koffie drinkt met een stroopwafel van Bakkerij Brokking, dat klinkt niet gek toch? Het Verwenpakket is samengesteld met heerlijke producten van de ondernemers van Winkelcentrum Rokade. Een fijn pakket om jezelf of iemand anders mee te verwennen. Van € 28,99 voor € 24,99 en gratis thuisbezorgt!

 

Wat zit er zoal in het Verwenpakket?

Gezichtsmaskers van de Kruidvat, lekkernijen van Bakkerij Brokking en een cadeaubon van Kapsalon Deal t.w.v. € 10, ook vind je magazine van Vivant en een fruitmandje van Gumus Market. Bestel hem hier!"

 

B: FEESTDAGENPAKKET - "Voor iedereen die de wintermaanden feestelijk door wil komen".

 

De winkeliers van Rokade hebben een gezellig pakketje samengesteld waar naast heerlijke lekkernijen ook echte must haves zitten voor de Kersttafel. Het Feestdagenpakket bestel je al van € 32,99 voor € 28,99.

 

Wat zit er zoal in het Feestdagenpakket?

Een Kerstitem van de Zeeman, bijvoorbeeld een Kerstborrelplankje of Kerstsokken, tafelbloemen van Iris Bloemist en een geurkaars van de Blokker, ook vind je magazine van Vivant, een mooie fles van Una Mas en een feestelijke versnapering van de Albert Heijn. Bestel hem hier!"

 

C: DE FAVORIETEN VAN ROKADE - "De hardlopers van Rokade allemaal samengevoegd in een pakket".

 

Een mengelmoes van mooie producten uit het winkelcentrum; van € 30,99 voor € 26,99.

 

Wat zit er zoal in het Favorietenpakket?

Mooie producten van Gümüs Market, dé favoriet van buurtbewoners, heerlijke dadels van Slagerij Ibrahim, luxe douchecreme van de Etos, lekkers van Bakkerij Brokking en een bandenplaksetje van Rasi Fietsen. Bestel hem hier!"

 

Bestelformulier

Keuze kerstpakket:*
Naam:*
E-mailadres:*
Mobiele telefoonnummer:*
Ik bestel een kerstpakket voor:*
Naam :

Bezorgadres

Straat en huisnummer:*
Postcode en woonplaats:*
Persoonlijk berichtje:

Na bestelling ontvang je een betaalverzoek op je telefoon. Zodra deze is voldaan gaan wij voor je aan de slag.