Kledingreparatie Nova
Kledingreparatie Nova

Contact

Kledingreparatie Nova

 

Doornburglaan 16

3554 EP Utrecht

030 2440871

 

 

Openingstijden

Ma13:00 - 18:00
Di09:00 - 18:00
Wo09:00 - 18:00
Do09:00 - 18:00
Vr09:00 - 18:00
Za09:00 - 17:00
Zo Gesloten

Een kostuum dat net iets te groot is geworden, een scheur in een broek, de speciale jurk die net niet meer goed zit. Alledaagse problemen die veel ergernis kunnen opleveren. Want wie heeft nu niet dat speciale kledingstuk waar eigenlijk geen afscheid van genomen kan worden. Dus wat moet je dan? Het antwoordt is simpel, je gaat langs bij Tuba Kledingreparatie Utrecht op het gezellige overdekte winkelcentrum Rokade in het hart van Zuilen. Bij Tuba Kledingreparatie Utrecht, dat als sinds 2005 aan de weg timmert, krijgt kleding een tweede leven. Want waarom veel geld uitgeven aan nieuwe kleding als het met een vakkundige ingreep weer als nieuw gemaakt kan worden.

Tuba Kledingreparatie Utrecht is een groeiend bedrijf op de Doornburglaan 16 in Zuilen dat via mond op mond reclame al een flinke schare vaste klanten heeft. Ondanks die groei is er nog steeds tijd voor die belangrijke persoonlijke aandacht. Logisch want Tuba wil zich blijven onderscheiden in service en de kwaliteit. Het inzetten van een nieuwe rits in een broek, rok of jas, aanzetten van zware knopen, maar ook het vernieuwen van de voering. Eigenlijk is op kledinggebied alles mogelijk bij het Utrechtse bedrijf. Ook het kledingstuk dat eigenlijk te klein is geworden kan vaak nog vermaakt worden.

Voor zowel dames als heren kan alles vermaakt en herstelt worden. Voor de dames is er zelfs de mogelijkheid om kleding op maat te laten maken. Of het nu een mooie avondjurk of een speciale blouse is, dat maakt niets uit. Daarvoor kan zelfs een goede foto al genoeg zijn.

Ook voor borduurwerk, het vernieuwen van kussens, het stomen van kleding en het maken en vermaken van gordijnen en vitrages draaien de mensen van Tuba de handen niet om.  En alles gebeurt met het enthousiasme en vakkundigheid die het bedrijf zo kenmerkt.

Tuba Kledingreparatie Utrecht staat altijd voor u klaar.